Welcome to our forum. Feel free to post a message.
|
The First American " Serbian Highflier Club" Forum
Welcome to our forum. Feel free to post a message. |
|
| Search For Similar Forums · Return to Website | ||
| Viewing Page 1 of 1 (Total Posts: 4) |
| Author | Comment |
Klub
IP: 24.174.80.119 May 30, 04 - 11:31 PM |
LECENJE GOLUBOVA, SAVETI i PITANJA
Ovaj topik Foruma bih zeleo nameniti odgajivacima za razmenu iskustava o bolestima i lecenju golubova. Molim vas da svaki savet razmotrite i utvrdite na najbolji nacin ! Pozdrav Administrator Kluba Boban Torma |
Seno
IP: 68.125.129.95 Sep 18th, 2004 - 6:48 PM |
Hi jedno pitanje kad se golubovi izlezu znam da se davaju vitamini i lijekovi i vakcinacija dok su jas mladji..Ali koji i kako se zovu i sta bi naj bole bilo da se daje itd.Svi su savjeti dobro dosli. Ili kako prepoznati neku bolest....
|
suad zahirovic
IP: 152.163.101.9 Oct 10th, 2004 - 11:12 PM |
zivim u atlanti i zelio bi znati gdje mogu uzeti prstenove za golubove.hvala
|
CLUB
IP: 24.174.80.119 Oct 11th, 2004 - 11:09 PM |
Zdravo Seno, videvsi tvoj topik, smatram da je veoma interesantno pitanje. Ja svojim golubovima u priplodu, dodajem vitamine u vodu svake dve nedelje jednom, vitamini su u prahu i uzeo sam ih preko Jedds suply (idi na stranicu SUPLY'S i klikni na "JEDDS" Hranu im obicno dajem izmedju 15 - 17% proteina. Higijena u kavezu i sveza voda ponekad s malo belog luka radi preventive moze veoma da pomogne. Mogu ti reci da su mi mladi bez daljnjeg u 98% super. Sto se tice bolesti i prepoznavanja bolesti idi na Jedds stranicu i klikni na DISEASES to ti moze malo pomoci. Vakcinacija , Infectious Viral PMV.mozes naci na JEDDS Suply Pozdrav Admin. Kluba Boban Torma |
bravenet.com