Welcome to our forum. Feel free to post a message.
|
The First American " Serbian Highflier Club" Forum
Welcome to our forum. Feel free to post a message. |
|
| Search For Similar Forums · Return to Website | ||
| Viewing Page 1 of 1 (Total Posts: 4) |
| Author | Comment |
Ado
IP: 68.67.125.244 Sep 1, 04 - 3:43 PM |
Ljubitelji Mavijana - Tekira
Kao prvo da pozdravim sve clanove kluba a posebno Bobana.Kroz razgovore sa mnogima cujem da se nesto mnogo hvale sa BOZOVIMA pa volio bi znati zasto mnogi misle da su bozovi najbolji ja se sa tim neslazem jer mislim da su to samo ljubitelji bozova i jos nesto posto ovdje u USA vecina nas posjeduje 80% bozova jer sa ta boja najvise rasirila.Pa dajte molim vas sta je sa MAVIJANIMA,TEKIRIMA kad svi mi dobro znamo da su te dvije boje bile i ostale kako u srcu nas pojedinaca tako i u nebu (bogu pod oblake) volio bi sresti jos nekoga moga misljenja jer ja radim sada na stvaranju veceg broja mavijana i tekira u mom jatu pa cujemo se i vidimo se ljubitelji bozova na proljece ako boga zdravlja kako nama tako i nasim jatima bez obzira na boje Srpski visokoletac je pa ma koje boje da je ali MAVIJAN JE MAVIJEN.Nemojte se neki naci uvrijedjeni ovo je ipak samo misljenje jednog pojedinca. SRETNO |
stole
IP: 152.163.253.99 Sep 2nd, 2004 - 5:51 PM |
Svaka cas Ado i ja se slazem sa tobom jer sam u ovo zadnje vreme samo se koncetriso na izvodjne mavijana i tekira duz a takodje i spicastih ko sto si mogao da vidis na stranici i cim zavrsi mitarnje poslacu bobanu da stavi vecinu mavijana i tekira. A razlog sto ti kazes je zato sto ste svi vi kupovali darcine , secerlije , bakarlije i bozove. Ali nemoj da me shvatis pogresno jer i ja obozavam bozove pa se i toga i nebunim pozdrav svima
|
Jasko
IP: 82.75.236.230 May 26th, 2006 - 5:26 PM |
Ja sam iz Holandije. Ovde je jedan covjek iz Sabca proizveo bjele Sirpske visokoletace sa bjelim ocima. A i lete dobro. I priplod je sav sa bjelim ocima i ima 2 linije. Moje je pitanje: imal takvi golubova vec u Americi? Moj otac nije nikad otakve video srpske. |
pera
IP: 211.28.36.58 Feb 18th, 2007 - 7:25 AM |
brate slazem se sa tobom ja sam iskljucivo ljubitelj mavijana i tekira i to je 80 posto u mom kavezu.mada ne zaboravi da je rerin boz bio trinaest godina ne prevazidjen u jugoslaviji tacnije sampion od koga poticu ovi tekiri sto mi imamo ovde tako da na to se ne treba puno bazirati,kako kazu stari golubari **** the colour. poz brate
|
bravenet.com