Welcome to our forum. Feel free to post a message.
|
The First American " Serbian Highflier Club" Forum
Welcome to our forum. Feel free to post a message. |
|
| Search For Similar Forums · Return to Website | ||
| Viewing Page 1 of 1 (Total Posts: 5) |
| Author | Comment |
stole
IP: 205.188.117.9 Dec 3, 04 - 4:32 PM |
novi club
LJUDI IMAMO NOVI KLUB VISOKOLETACA ! A CIJIH I KAKVIH VISOKOLETACA...... LOVEO BIH DA ZNAM AKO SE MOZE
|
Visokoletac
IP: 68.158.161.84 Feb 5th, 2005 - 4:00 AM |
Gos. Stole pitas cijih i kakvih pa sigurno ne ukrstanih sa nekim takozvanim NY visokoletacima kakvih ti posjedujes posjeti stranicu www.visokoletac.com i sve ceti biti jasno. |
stole
IP: 152.163.101.8 Feb 8th, 2005 - 8:38 PM |
Gospodine Visokoletac , hvala vam na vasem odgovoru, naizad posle dva meseca,a mozda je zato sto vam je trebala ideja za vas forum da izvadite ili vidite na nasem sajtu pa ste slucajno naisli na ovu temu. A za vasu instrukciju da vidi vas sajt , poslusao sam vas i hteo sam da vam napisem ovaj odgovor u vasem forumu ali posto vidim da niste jos uspeli da napravite forum nadam se da ce te se ponovo vratiti i pogledati za ideje na nasoj strani ko sto radite svakog dana , onda vam pisem ovde... Hvala vam na komplimentu za moje njujorske visokoletace..bas su stvarno prekrasni, zar nebiste zeleli i vi da imate takve? Hvala bogu sto vam nisam prodao ni jednog, zato sto bi vam pokvario prosek sa vasim cubastim visokoletackim tiplerima sto lete po 12-14 sati na temperaturi od 120F... LOL .sto bi vam normalno pokvario prosek od mojih Srpskih sto lete samo 7-8 sati a i sami znate odakle vode poreklo.Stvarno sada mi je sve jasno a mogu vam i reci da mi je zao sto necemo moci da se takmicimo sportskim duhom i pravilnikom saveza srbije po propisima leta, pa bi smo videli ciji padaju i svrljaju, osim ako niste nesto doneli od onih vasih iz Brckog.. Sabacke!!a mozda i trenera dovedete. A i jos jednu stvar da vam kazem posto vidim da o drugim rasama golubova nemate pojma ni ideja, golub njujorski visokoletac nepostoji!!! sto vi kazete da ja imam mesane sa njima. njihovo pravo ime je New York flights ne highfliers. flight nisu cak ko ni vasi tipler i oni se dizu vislje od njih. A to sto kazete da su ukrasni i Tajson bi se slozio sa vama zato sto ih ima jedno 50 komada ko moje cubaste demazine ako znas koja je to rasa> Gospodine Visokoletac , sto moram tako da vas nazovem posto neznate ili nesmete da se prestavite .. zbog cega neznam?? Izvinite ako sam vas ili vase visokoletace uvredio sa nekim recima ali dacu vam savet raspitajte se dobro od cega su vasi golubovi pa onda pricajte nesto o moji ako vam treba ta informacija jacu vam svima napisati zato sto znam istinu koja ce mozda vas i druge golubare osramoti to jete ako ste pravi odgajivaci pravih SRPSKIH VISOKOLETACA a ako niste onda ce vam imponovati. A sada vam zelim sve najbole i najlepse u buducem radu u vasem klubu , sto bi pravi Njujorcani rekli... KEEP THEM FLY/ BUT HIGH !!!! PEACE STOLE
|
Visokoletac
IP: 68.158.161.84 Feb 10th, 2005 - 2:40 PM |
Gospodine Visokoletac , hvala vam na vasem odgovoru, naizad posle dva meseca,a mozda je zato sto vam je trebala ideja za vas forum da izvadite ili vidite na nasem sajtu pa ste slucajno naisli na ovu temu. A za vasu instrukciju da vidi vas sajt , poslusao sam vas i hteo sam da vam napisem ovaj odgovor u vasem forumu ali posto vidim da niste jos uspeli da napravite forum nadam se da ce te se ponovo vratiti i pogledati za ideje na nasoj strani ko sto radite svakog dana , onda vam pisem ovde... Hvala vam na komplimentu za moje njujorske visokoletace..bas su stvarno prekrasni, zar nebiste zeleli i vi da imate takve? Hvala bogu sto vam nisam prodao ni jednog, zato sto bi vam pokvario prosek sa vasim cubastim visokoletackim tiplerima sto lete po 12-14 sati na temperaturi od 120F... LOL .sto bi vam normalno pokvario prosek od mojih Srpskih sto lete samo 7-8 sati a i sami znate odakle vode poreklo. Stvarno sada mi je sve jasno a mogu vam i reci da mi je zao sto necemo moci da se takmicimo sportskim duhom i pravilnikom saveza srbije po propisima leta, pa bi smo videli ciji padaju i svrljaju, osim ako niste nesto doneli od onih vasih iz Brckog.. Sabacke!!a mozda i trenera dovedete. A i jos jednu stvar da vam kazem posto vidim da o drugim rasama golubova nemate pojma ni ideja, golub njujorski visokoletac nepostoji!!! sto vi kazete da ja imam mesane sa njima. njihovo pravo ime je New York flights ne highfliers. flight nisu cak ko ni vasi tipler i oni se dizu vislje od njih. A to sto kazete da su ukrasni i Tajson bi se slozio sa vama zato sto ih ima jedno 50 komada ko moje cubaste demazine ako znas koja je to rasa> Gospodine Visokoletac , sto moram tako da vas nazovem posto neznate ili nesmete da se prestavite .. zbog cega neznam?? Izvinite ako sam vas ili vase visokoletace uvredio sa nekim recima ali dacu vam savet raspitajte se dobro od cega su vasi golubovi pa onda pricajte nesto o moji ako vam treba ta informacija jacu vam svima napisati zato sto znam istinu koja ce mozda vas i druge golubare osramoti to jete ako ste pravi odgajivaci pravih SRPSKIH VISOKOLETACA a ako niste onda ce vam imponovati. A sada vam zelim sve najbole i najlepse u buducem radu u vasem klubu , sto bi pravi Njujorcani rekli... KEEP THEM FLY/ BUT HIGH !!!! PEACE STOLE Gospodine Stole kao prvo znas ti dobro o kome se radi i koje visokoletac (ADO). Hvala bogu sto niko od tebe nije ni kupio nijednoga a i da jeste mi to svakako preparujemo kako i ti sam rece da bi dobijali 12 i 14 sati leta, sve si dobro rekao osim vrste goluba sa kojom parimo ne radi se o tiplerima nego u golubu od kojeg je ovaj vas takozvani srpski visokoletac i nastao znaci vracamo ga tamo gdje i pripada matici Turskoj jer ga parimo sa Turskim visokoletacem i od ta dva goluba pravimo novu vrstu zvanu VISOKOLETAC koju cemo u najskorije vrijeme dok je dovoljno razmnozimo proglasiti BRCANSKIM VISOKOLETACEM.Eto vidis ti si pretpostavio da smo mi donijeli golubove od nekuda pa si bio ubijedjen da su iz Brckog a nisi ni sanjao da su iz Turske. Sta vise gospodine Stole da ti kazem eto ti pa ti sad malo misli a ako ti treba neki Turski Visokoletac da se malo popravis evo ti sanse da budes nas clan jer samo clanovi kluba VISOKOLETAC ih mogu kupiti pa Stole bujrum u klub ako zelis pravog goluba.Toliko od mene za tebe Stole. OSNIVAS I ADMINISTRATOR PRVOG BOSANSKO HERCEGOVACKOG GOLUBARSKOG UDRUZENJA U USA ADO ZOHOROVIC ATLANTA, GEORGIA
|
stole
IP: 152.163.101.8 Feb 10th, 2005 - 4:19 PM |
a Ado ti si pa kako si , sta radis , nista hval ti na odgovoru , uskoro cu da ti nesto napisem o t vom odgovoru trenutno sav van drzave , pa ce mo se cutio turskim i srpskim golubovima ako cemo o takvim stvarima da pisemo . CAO
|
bravenet.com